Manualni tretmani

Poboljšaj svoje fizičko zdravlje

Bilo da se oporavljaš od ozljede ili jednostavno želiš poboljšati svoju fizičku izvedbu, tu sam da ti pružim podršku na svakom koraku. Pošalji upit već danas i učini prvi korak prema poboljšanju svog fizičkog zdravlja i dobrobiti.

Manualni tretmani u ponudi

Masaža

Pozitivan učinak na cijeli organizam.

Dry needling

Povećanje pokretljivosti, regeneracija tkiva te smanjenje bolova.

Miofascijalna relaksacija

Olakšanje kod boli u leđima, vratu i zdjelici te glavobolja.

Kinesio taping

Potpora, povećavanje cirkulacije, smanjenje bolova i poboljšanje rada zglobova i mišića.

Limfna drenaža

Poboljšanje kretanja limfne tekućine te smanjenje oteklina.

Odabir tretmana

Tu sam da ti pomognem

Odabir prave usluge može biti težak zadatak. Ne moraš znati koji je tretman za tebe jer sam ja tu da ti pomognem. Cilj mi je raditi u skladu s tobom kako bi razumjeli tvoje potrebe i razvili personalizirani plan tretiranja problema i tako zajedno smanjili tvoje tegobe.

Adrian

Često postavljena pitanja

Odgovori na tvoja pitanja

I ostali klijenti su imali pitanja vezana za tretmane i dolazak u Physiointegru, poput tebe. Dijelim najčešća pitanja koja mi postavljaju klijenti prilikom dolaska na tretman. Ako i dalje imaš pitanja koja nisu navedena ovdje, slobodno mi se javi – bez ikakvih obaveza.

TRANSPARENTNOST NA PRVOM MJESTU

Uloži u svoje zdravlje

Svjestan sam da troškovi mogu biti problem za mnoge pojedince koji traže usluge manualnih tretmana. Zato vjerujem u transparentnost kada je riječ o cijenama. Cijene su jasno navedene u cjeniku da znaš točno koliko ćeš platiti za svaku uslugu. Nastojim održati cijene pristupačnima, a istovremeno zadržati najvišu razinu usluge.

Iskustva vjernih klijenata

Pročitaj iskustva

Dijelim s tobom iskustva mojih klijenata kako bih ti pružio uvid u moju predanost i kvalitetu fizioterapije. Ovi iskreni komentari odražavaju raznolike putove ozdravljenja koje smo zajedno prošli. Tvoje povratne informacije su neizmjerne vrijednosti i pomažu mi unaprijediti usluge iz dana u dan.
Krešimir Cvitanovićprije mjesec dana
Read More
Krenuo sam na terapiju kod Adriana prije nekih 3-4 mjeseca. Redovito ga posjećujem svakih desetak dana. Adrian pažljivo sluša moje potrebe i svaki put donosi nove ideje kako pristupiti problemima. Odlično komunicira, razmišlja izvan okvira i imam osjećaj da je stvarno predan mojem napretku.
Željka Đulkićprije 5 mjeseci
Read More
Adriana sam upoznala prije 3 godine kad sam krenula na terapiju. Od tada, nema bolova, nema ukočenosti, a svaki tretman je prilagođen trenutnom stanju. Adrian je profesionalan, otvoren za razgovor i ponajprije slušanje pacijenta, progresivan, željan znanja, ugodan, nenametljiv, u jako urednoj i čistoj ordinaciji.
Valentina Kutićprije 9 mjeseci
Read More
Iskustvo kod mladog fizioterapeuta bilo je fenomenalno. Od profesionalnog pristupa, velikog znanja stečenog kvalitetnim iskustvom, moje se tijelo regeneriralo. Topla preporuka osobama koje žele nešto kvalitetno učiniti za sebe. Adrian, hvala Vam na velikoj predanosti prema Vašem poslu.