poruka od tvog fizioterapeuta

“Cilj ove stranice je da prvotno upoznaš mene i moj rad te da ti kroz redovite objave približim što su to zapravo manualni tretmani te kako ti upravo taj način komplementarnog rada može pomoći.”
Adrian

VRIJEDNOSTI MOG POSLOVANJA

Empatija

Gradim podržavajuće i njegujuće okruženje.

Kvalitetna njega

Prilagođavam planove tretmana za individualne ciljeve.

Suradnja

Vjerujem u snagu timskog rada i interdisciplinarne suradnje.

Integritet

Transparentnost, iskrenost i pouzdanost su srž poslovanja.

o meni

Adrian Brajković, bacc. physioth.

Diplomirao sam fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te stekao dodatne vještine kroz rad u Ortopedskoj bolnici dr. Martina Horvata u Rovinju, gdje sam započeo svoje usavršavanje kroz stručnu praksu.

Tijekom petogodišnjeg rada u “Privatnoj praksi fizikalne terapije Jadranka Brozd”, proširio sam svoje znanje i vještine kroz brojne tečajeve poput Manualne limfne drenaže po dr. Vodderu, Miofascijalne relaksacije, Dry needlinga, Kinesiotapinga te Dinamičke neuromodulacije.

Posebno sam zainteresiran za rad s pacijentima oboljelim od rijetkih autoimunih bolesti poput sistemske skleroze, odnosno sklerodermije. Odlučio sam se dalje educirati u tom području, te je tema mog završnog rada na fakultetu bila “Važnost fizioterapije kod oboljelih od sklerodermije”.

Savjeti fizioterapeuta

Pročitaj moje savjete

Bez obzira jesi li sportaš koji traži savjete o prevenciji ozljeda, osoba koja se oporavlja od operacije ili samo netko tko želi poboljšati svoje opće zdravlje i kondiciju, s tobom djelim korisne savjete koji će ti pomoći da ostvariš svoje ciljeve.

Tu sam za tebe

Napravi prvi korak prema boljem zdravlju

Prvi korak prema boljem zdravlju je upoznati se s manualnim tretmanima i kako mogu poboljšati tvoje stanje. Bez obzira na to znaš li već koji tretman želiš ili trebaš konzultaciju prije odluke, slobodno me kontaktiraj kako bismo razgovarali o tvojim potrebama i tegobama – bez ikakvih obaveza.